top of page

Våra projekt

Välkommen till vår projektsida. Här kan du läsa hur andra gjort när de förbättrat arbetsmiljö, ökat tryggheten och sparat kostnader. Oavsett om du vill samarbeta med oss eller bara lära dig mer, kan detta steg göra verklig skillnad. Börja förebygga psykosocial ohälsa och säkerställ en säkrare och mer stödjande arbetsplats för alla. Upptäck våra projekt och se hur du också kan förändra arbetsmiljö och produktivitet.Tillsammans kan vi skapa arbetsmiljöer där välmående genom psykologisk säkerhet och motståndskraft står i centrum.

 

Chalmers Tekniska Högskola sätter en ny standard i att säkerställa säkerhet och välmående hos sina medarbetare och studenter i samarbete med Change Collective. Fokus är att bekämpa våld i nära relationers och är ett initiativ som reflekterar Chalmers åtagande att säkra en stödjande och säker miljö för både studenter och anställda. Genom att utveckla omfattande policyer, utbildningsprogram och riktade stödsystem exemplifierar Chalmers hur akademiska institutioner kan spela en avgörande roll i att ta itu med utmaningar som påverkar anställda och studenter, och säkerställa en säkrare framtid för alla. Klicka på logotypen för att läsa mer. 

I ett samarbete som understryker vikten av arbetsplatsens säkerhet och stöd, gick Sodexo samman med Change Collective för att genomföra en banbrytande och innovativ insats mot våld i hemmet. Detta projekt belyser de proaktiva stegen som tagits för att utrusta anställda med nödvändiga resurser och utbildning för att effektivt hantera känsliga situationer, och visar Sodexos åtagande att skapa en säker och stödjande arbetsmiljö för alla sin medarbetare. Genom detta partnerskap har Sodexo inte bara tagit itu med en brådskande samhällsfråga utan också satt en standard för företagsansvar och välfärd för medarbetare. Klicka på logotypen för att läsa mer. 

Sodexo_logo_578x187.jpeg
bottom of page