top of page
Cave Hiker

Vara utsatt  

Vi är glada att du har hittat hit. Du har märkt att din relation är destruktiv. Kanske är du tveksam till om det kan bli bättre, om det kan ske en förändring? Du kanske tycker att relationen inte är helt negativ. Vissa perioder är positiva och glada. Du kastas mellan hopp och förtvivlan. Ibland når du en punkt där du är alltmer övertygad om att du behöver lämna.

I dessa stunder återkommer alltid frågan: hur? Du undrar också vad som kommer att hända efteråt. Om du stannar har du kvar någon form av kontroll, tänker du. Vanliga frågor är; Hur ska jag klara mig? Kommer våra barn eller husdjur att skadas? Om jag lämnar, vad händer om han eller hon tar sitt eget liv? Det är bäst att inte göra något. Jag kan klara en stund till. Alla dessa tankar, och säkert 100 till i olika former, är inte ovanliga. Du har blivit nedbruten på så många olika sätt. Du kan ha fått höra att du är värdelös, att ingen kommer vilja ha dig, eller att du inte kommer klara det. Allt detta har blivit sanningar. Du förstår; det vi ständigt matas med sätter sig i oss. Till slut tror vi på det, det blir vår sanning, kanske inte hela tiden men mesta av tiden. Sen kommer skammen. Skam för att stanna och hur det har påverkat dig själv och andra omkring dig.

Du kan lämna! Du bör veta att du är starkare än de flesta. Du har upplevt olika former av psykisk terror, konflikter, slag, sparkar, och förmodligen mycket mer som vissa inte ens kan föreställa sig. I allt detta har du haft minimal återhämtning, och ändå är du här, du står fortfarande upp. Du söker sätt att återta kontrollen över ditt liv. Vi är imponerade av dig!

 

För att öka din medvetenhet om hur din situation verkligen ser ut idag. För att förstå vad som troligen händer med dig och din familj om du inte gör något, och slutligen hur du ska ta dig ur situationen och gå vidare, behöver du klicka dig vidare till oslagbar.org om du arbetar på ett företag som för tillfället inte är anslutet till oss. Genom Oslagbar kan du få rätt stöd och säkerställa att rätt aktiviteter genomförs i rätt faser i din personliga process. Oslagbar kommer att hjälpa dig att utforma din personliga trygga plan för framtiden.

 

bottom of page