top of page
Conference

Arbetsrätt och våld i nära relationer

Utbildning på plats i Stockholm 18/4 kl 09.00 -11.00

Frukost serveras från 08.30

Iwette2023_fotoJulianaWG_002.jpeg
IMG_0768.JPG

Föreläsare
Iwette Rapoport,
Grundare & VD på Change Collective

Iwette är grundare till Change Collective och Oslagbar. Hon har tidigare arbetat som konsult i varumärkestrategi både i Sverige och internationellt för kunder som ABB Robotics och McKinsey & Company. 

Anita Fink Knudsen arbetsrättsjurist  
 

Anita har erfarenhet från ICA gruppen som förhandlingschef, enhetschef på Försvarsmakten och hon har även varit förhandlingschef på arbetsgivarföreningen Fremia tidigare KFO som är den största arbetsgivarorganisationen utanför Svenskt Näringsliv. 

Konkreta verktyg 

Du som arbetsgivare får konkreta verktyg för att fånga upp och ringa in om våld i nära relation förekommer och hur våldet påverkar samtliga medarbetares arbetsmiljö. På utbildningen visar vi hur frågan påverkar samtliga medarbetares organisatoriska och sociala arbetsmiljö (OSA) och lämnar förslag på frågor som bör tillföras redan existerande OSA- enkäter. 

Vi diskuterar hur svaren bör tolkas, åtgärdas och följas upp och även kompletteras med frågor i medarbetarsamtal och arbetsplatsträffar. 


Frågor om sekretess, behandling av personuppgifter och när och för vilka frågor företagshälsovården kan och bör kopplas in behandlas också under kursen. 

Working

Kursdatum: 240418

Tid: 09.00 - 11.00 

Plats: Sveavägen 20 

Sista anmälningsdatum: 240301

 

Anmälan anses inte ha skett förrän betalning för kursen mottagits av Change Collective. Betalning sker mot faktura. Anmälan är bindande. 

 

Kurskostnad: 1450 kr exkl moms/person.

I kursavgiften ingår dokumentation som presenteras vid utbildningstillfället samt kaffe och enkelt tilltugg. 

 

Antalet kursplatser är begränsade. Först till kvarn gäller! 

 

Ingen återbetalning av kursavgift sker vid anmäld deltagares eventuella personliga förhinder att delta i kursen. 

Vid personligt förhinder att delta i kursen, kan anmäld deltagare erbjuda annan person att i anmäld deltagares ställe delta i kursen. Anmäld deltagare meddelar  Change Collective vem som i förekommande fall deltar i den anmälde deltagarens ställe.
 

Frågor om kursens innehåll kan mailas till Iwette@changecollective.se

Tack för anmälan

bottom of page